martes, 3 de mayo de 2016

Reunió AMPA 02-05-2016

Assemblea ordinària del dia 02-05-2016

EXTRAESCOLARS DE JUNY I SETEMBRE
Es presenten 3 propostes d'empreses per a fer esta activitat en horari de 15-17h i per votació es tria Play for fun (Rafa el de futbol).  Preu  38€/juny  i 38€/setembre

FESTA FI DE CURS  i  INVERSIONS VARIADES PER A EQUIPAMENTS
La festa fi de curs ha de ser el dimecres 22 de juny per directrius del centre
Es farà una festa similar a altres anys. Primer graduació dels alumnes de sisé. Desprès les extraescolars faran exhibició de les seues activitats. A continuació es donarà els premis als guanyadors del concurs de relats de primària patrocinat per l'AMPA, que a partir de este any s'anomenarà concurs de relats curts Professor Juan Enrique Torres.  Es contractarà Discomòbil i algun monitor d'animació lúdica tipus pinta cares i globoflèxia.
S'acorda que la festa finalitzarà a les 22h i que este any no es contracten cadires ni taules a la falla. Es sol·licitarà al centre la utilització de les del menjador o cadascú es portarà les seues de casa.
Els premis del concurs de relats seran 3 tablets amb un cost total de 160 €.
El regal per a la graduació de sisé de primaria serà un pendrive.
El cost estimat per a la festa fi de curs (tb. Aportació a la graduació d'infantil) es de 2000 €
Es proposa també inversions variades per a equipaments:
Aportació per comprar part de tricicles de infantil, Trofeus raspall, Aportació per comprar part del tatami de sambo, Tablets concurs relats curts
El total de la festa fi de curs i inversions variades es de 2910 €

RENOVACIÓ JUNTA
Es comunica que la presidenta, vicepresidenta i tresorera volen deixar el càrrec. Es convida a la gent que es presente per formar part de la junta. 

PROPOSTES I PREGUNTES:
-Tema taps, actualment s'encarrega de replegar-los Angus i els bombers, la mare (Laura) que ho va iniciar finalitza la seu filla aquest curs, si hi ha alguna persona que vol encarregar-se del tema ha de contactar amb Angus o Laura.
-Tema banc de llibres, estem a l'espera de notícies per part de conselleria d'ensenyament per veure com s'actuarà aquest any.
-Tema possibilitat d'assistir al menjador dies solts en juny i septembre, es preguntarà a la direcció del centre .